Környezet

közterek tisztasága

Kerületünk egésze Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázók!

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

A közterek tisztaságáról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő ötlet kiváló, sokat foglalkozunk ezzel a témával az elmúlt években. Sajnos az Ön által javasoltak, olyan általánosan megfogalmazott célok, amiket a részvételi költségvetés keretein belül nem tudjuk projektesíteni és szavazásra bocsájtani.

A célt viszont nagyon fontosnak tartjuk és az idén létrehozandó Zöld Irodánk egyik kiemelt feladata lesz, hogy az ön által is leírtakat megszervezze. A program elindultáig szíves türelmét kérjük!

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Köszönöm a lehetőséget hogy alkalmat biztosítottak kerületünk lakosai számára ötleteik közzétételére! Örömmel látom a megépülő, megújuló épületeket, közösségi házakat. Elszomorít viszont az a kép, ami a közterületek siralmas állapotát mutatja. Lekaszálatlan füves területek, elhanyagolt járdaszegélyek, piszkos buszmegállók, soha le nem söpört járdák, eldobált szeméthegyek. Igényes környezet legyen elsősorban a cél. Ahol nincs elegendő akarat és pénz a tisztaságra, oda nem kell virágot ültetni. Tavasszal szervezzenek szemétgyűjtést, utca, járda takarítást iskolák, önkéntesek bevonásával. Támogatom az ivartalanítási programot, továbbá a komposztáláshoz szükséges tárolóhelyek kialakítását mindenki számára elérhető helyeken. Köszönöm az ötletem támogató befogadását. Tisztelettel F. Tóth Erzsébet