Közösség

Közösségi Tér

Frekventált helyen Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a felvetett ötlet nagyon fontos, viszont általános jellegéből fakadóan a részvételi költségvetésben, nem tudjuk projektként kezelni. A tisztázó kérdés után sem tudunk neki költségkeretet meghatározni. A közösségépítő programok viszont nagyon nagy hangsúlyt kapnak Budafok-Tétény életében. Kérem ezért, ötletével bátran keresse fel az Önkormányzat bármely, befogadó házként üzemelő művelődési házát, hátha tudnak együttműködni és az együttműködés során sikerül, egy esetleges jövőbeli pályázathoz értékes részlet információkhoz jutni.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Közösségi Tér Hely, ami a miénk. Tér, ahol jó együtt lenni. Ahol éppolyan természetes a gyerekzsivaj, mint máskor a jóleső csönd. Ahová a jó programok kedvéért megyünk - vagy csak egy finom kávéra. Jó, hogy itt biztosan lesz, aki figyel ránk. Meghallgat, ha jó kedvünk van, és akkor is, ha rossz. Létrehozunk egy helyet, ahol otthonosan érezhetjük magunkat, együtt. Meleg színekkel festjük ki, barátságos, puha formákkal rendezzük be. A közösségi tér dolgozói sokféle programot kínálnak - legyen az mozgás, kézműveskedés, zenehallgatás, vagy éppen filmklub. Lesz baba-mama csoport, zeneovi, kamaszoknak társasjáték-klub és multimédiás lehetőségek, idősebbeknek gerinctorna, de várjuk az egyéb programötleteket is, hogy megvalósításuk révén többen érezhessék magukénak a teret. A műhelyek szakembergárdáját kiegészítik továbbá pszichológusok, fejlesztőpedagógusok, coach-ok, akikhez igény esetén folyamatosan fordulhatnak azok, akik úgy érzik segítségre van szükségük, vagy csak szívesen megosztanák örömeiket és nehézségeiket - akár egyéni, akár csoportos formában. Lesz gyerek- és felnőtt-pszichodráma, tematikus konzultációs csoport, egyéni konzultáció, zene- és művészetterápia, állat-asszisztált terápia, a felmerülő igények szerint. Tervezzük meg, készítsük el, lakjuk be, és örüljünk neki együtt! A feltöltött kép csak illusztráció.