Közösség

Közösségi tér

frekventált helyen Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázók!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Közösségi térről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő ötlet kiváló, azomban meghaladja a részvételi költségvetés által biztosított határokat, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Ezzel együtt, további támogatásunkról biztosítva a pályázókat, a BRK keretein kívül, további egyeztetést fogunk kezdeményezni Önökkel, a távlati együttműködés reményében.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Pötty - Játék és Könyvesbolt, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány és a Majecsko Kft közösen, egy alábbi közösségi tér létrehozásának javaslatával fordul a helyi 22. Kerületi Önkormányzat illetékes döntéshozói felé. A kerületünk nagyon sok területen és szempontból szépen és dinamikusan fejlődik, ugyanakkor, mint a kerület kis vállalkozói úgy látjuk, hogy az, ami további fejlődési lehetőséget hordoz magában, az olyan közösségi hely/helyek üzemeltetése, amelyeket a kisgyerekek, otthon levő nevelő szüleik és az idősebbek is saját helyüknek tekinthetnek a hétköznapokban, ahol mindannyian megtalálhatják a számukra fontos szolgáltatást egy helyen, egy térben. Nemcsak pusztán egy modern gasztró helységet szeretnénk nyitni, hanem egyéb, magán szakmai, oktató, szórakoztató foglalkozások, szolgáltatások helyszínét is. Ötvözni szeretnénk a három vállalkozásban rejlő tudást, kapcsolati-szellemi tőkét és lehetőségeket, hogy a lehető legnyitottabb, sokszínű és mégis egymást erősítő, és egymásra építkező, egymást tápláló és motiváló közösségi teret hozzuk létre. Közös célunk, hogy a különböző célcsoportok egy helyen férhessenek hozzá különböző, de mégis egymáshoz köthető, egymásra épülő szolgáltatásokhoz, szellemi és kereskedelmi termékekhez, melyeket jelenleg csak több helyszínen, nehezen összeköthető és egyeztethető időpontokban tudnak elérni a kerületben. Figyelembe véve a kerület „város, a városban” adottságát és jellegét biztosak vagyunk benne, hogy mind a hely, mind a célközösség, mind a szolgáltatások, mind az össztermék olyan egyedi és a mai modern társadalmi követelményeknek megfelelő közösségi teret hoz létre, amely tovább javítaná és mélyíteni a helyi, összetartó, egymást tápláló, ösztönző és egymásból táplálkozó, építkező közösségi létet.