Egészség

Közösségi sport

Nagytétényi út - Vegyszer utca Nagytétény

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Közösségi sportról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő volt Donauchem területe jelenleg magántulajdonban áll, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A volt Donauchem területe igen csúnya és nincs is használva. Amennyiben lehetséges, jó lenne itt egy a közösség számára elérhető sportcentrum kialakítása, teniszpálya, zárt helyen asztalitenisz, stb. no és egy kis zöld. Amennyiben a garázssor és a másik cég által határolt terület is felhasználható lenne, akkor még nagyobb lehetne. Ezt a területet amúgy is csak a gaz növi be. Sok itt lakó örömmel látná, ha nem ezt a ronda épületkomplexumot kellene néznie, hanem szabadidős tevékenységet folytathatna a helyén. A természetben való mozgásról nem is beszélve.