Közlekedés és biztonság

Közlekedési lámpa

Sztk zebra Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Közlekedési lámpa című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a probléma megoldása nem önkormányzati hatáskörbe tartozik, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal javaslatát fontosnak tartjuk és továbbítjuk az illetékes fővárosi hatóságnak.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Az Sztk-nál lévő zebrához szeretnénk közlekedési jelzőlámpát. Életveszélyes ott átmenni ennek hiányában. Villamos, busz, takar mindent, arról nem beszélve hogy lehet a szélsö sáv autósa megáll, viszont a belsőé már nem. Rengeteg idős és gyermek megy ott át nap mint nap, csak a szerencsén múlik sikszor hogy nem történik tragédia. Köszönöm.