Közlekedés és biztonság

Kossuth utca, Leányka utcai felüljáró útburkolat cseréje

Kossuth utca Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Kossuth utca, Leányka utcai felüljáró útburkolat cseréje című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a probléma megoldása nem önkormányzati hatáskörbe tartozik, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal javaslatát fontosnak tartjuk és továbbítjuk az illetékes fővárosi hatóságnak.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Nem kell bemutatni sem az autóval, sem a busszal közlekedő embereknek, hogy mi a helyzet az említett útszakaszokon. Szerintem szégyen, hogy a főutcánk ilyen állapotban van. Átgondolnám továbbá a Leányka utca - Duna utca zebrás átkelőhelyét is, biztos lenne a jelenleginél biztonságosabb megoldás is.