Környezet

Környezet tudatosság – Napelem rendszerek közintézményekre

XXIi. Kerület Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázók!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Környezet tudatosság – Napelem rendszerek közintézményekre című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: az ön által javasolt, teljeskörű beruházás, az összes intézményünkre, meghaladja ennek a projektnek az anyagi kereteit. A környezetvédelem kiemelten fontos szempont a kerület vezetésének, ezért a jövőben megvalósuló, a témát érintő beruházásainknál, kiemelt figyelmet fordítunk a megújuló energiát alkalmazó megoldások tervezésének és kivitelezésének.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Tegyünk a környezetünkért, ne csak beszéljünk róla. XXII. kerület összes közintézményére napelem rendszert telepítenék. Miért: 1/ 8-10éven belül megtérülő beruházás 2/ nincs többé villanyszámla, ezen költségeket az önkormányzat más területek fedezésére átcsoportosíthatja (2az1 ben) 3/ teszünk a környezetünkért ténylegesen 4/ egyre több káros anyagot kibocsátó berendezést (gáz és vegyes tűzelésű kazánt) lecserélhetnénk elektromos eszközökre 5/ példát mutatnánk a lakosság számára, kicsiknek nagyoknak egyaránt a környezet tudatos életszemléletről Kivitelezésre ajánlom a Mepe Trade Kft.-t MepeSolar 1222 Bp. Pannónia utca Www.mepesolar.hu Megbízható, korrekt cég, nagy referenciai anyaggal rendelkezik.Tulajdonosa Budafoki. Élet filozófiája : Környezet tudatos élet.