Környezet

Körforgalmak

Nagytétényi út két új körforgalma Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Nagytétényi út két új körforgalmáról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő terület a Főváros hatáskörébe tartozik, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal megvizsgáljuk a megvalósítás lehetőségét, felvesszük a kapcsolatot a Főváros képviselőivel.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Jó lenne, ha a két új körforgalmat és környékét gyönyörű park szerűvé tennék. A forgalmasabb körforgalomba még egy szökőkutat is el tudok képzelni, vagy egy sziklakertet csobogóval, vagy egy formára nyírt örökzöld növények felhasználásával valamilyen latványos zöld kompozíciót nyaron virágokkal kiegészítve.