Közösség

Kommunális adó

Az egész kerület Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Kommunális adókról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő projekt megvalósult. Karsay Ferenc polgármester kezdeményezésére, 2019. őszén a képviselő testület megszavazta a kommunális adó eltörlését, így 2020-tól a kerületi lakosok mentesülnek ez alól.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Jó lenne ha gondolkozna a kerület vezetése abban, hogy elengednék a kommunális adókat, mivel Budapesten a miénken kívül csak még egy kerületben van ilyen, az összes többibe nincs. A másik, hogy az időseket nem igazán becsülik meg, mert ebben a kerületben még soha nem emlékeztek meg az idősekről sem karácsonykor sem az idősek napján.