Közlekedés és biztonság

Kistétényi utca közlekedésének biztonságossá tétele

Kistétényi utca Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Kistétényi utca közlekedésének biztonságossá tételéről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő ötlet keretösszege meghaladja a részvételi költségvetés által biztosított határokat, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Kistétényi utca igen szűk a kétirányú autó forgalom számára, ami amúgy is megnövekedett a focipályára érkező és a Kistétényi utcán parkoló autók miatt. Az szűk utcán a közlekedés biztonságát veszélyeztetik a hosszan húzódó széles, mély árkok. Az árkok medrének kialakítása úgy az autóforgalom, mint a gyalogos forgalom számára is veszélyes, különösen a csúszós, nyálkás téli időszakban könnyen belecsúszik a közlekedő ( gyalogos, autós). Az árkok kibélelt betonszélei a megnövekedett forgalom terhe alatt jó néhány helyen beszakadtak. Megoldás lenne az árkok stabil befedése, oly módon, hogy a vízelvezetés biztosítása mellett az út szélesítése és biztonságossá tétele is megvalósuljon.