Környezet

Kilátótorony a Tétényi fennsíkra

Tétényi fennsík Budatétény

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Kilátótorony a Tétényi fennsíkra című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy javaslatban szereplő terület nagy része természetvédelmi terület, illetve nem is az önkormányzat tulajdonában van, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Budafoknak van már kilátója? Nincs, pedig mennyi természeti kincs vesz minket körül... A Tétényi fennsík tanösvénye mentén biztosan sok kiránduló örülne egy kilátótoronynak, ami állandóan látogatható lenne. A víztorony csak ritkán és előre egyeztetett időpontban látogatható. A kilátóval turisztikai szempontból izgalmasabbá válna a Tétényi fennsík és a Kamaraerdő, ami több turistát vonzana, így a helyi idegenforgalomnak (vendéglőknek) is előnyére válhat.