Közlekedés és biztonság

Két új körforgalom forgalmának csökkentése (Növény utca)

Nagytétény, Növény utca Nagytétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A  Két új körforgalom forgalmának csökkentése (Növény utca) című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a felvetett probléma nem az önkormányzat hatáskörébe tartozik, ezért  a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal a javaslatot továbbítjuk az illetékes fővárosi hatóság felé.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Tisztelt Önkormányzat! A közel múltban elkészült két új körforgalommal kapcsolatban élnék észrevétellel, miszerint a Bp. XXII. Növény utcánál a Nagytétényi út felöl érkező járműforgalom nem tud besorolni a 6os útra, (más járművek nem tudnak továbbhaladni a Nagytétényi úton sem) a forgalom visszatorlódása miatt, ami előbb az első majd a Campona felőli másik körforgalmat is "felduzzasztja", megbénítva a teljes környék járműforgalmát. Javasolom, hogy a 6os út besorolási részét hosszabbítsák meg, vagy hozzanak a besorolás segítésére, vagy annak esetleges megoldhatatlansága miatt a rendkívül megnövekedett forgalom elvezetésére egyéb intézkedést, hiszen a környék környezetszennyezésére, a gépjárműforgalomra és a buszjáratok útvonala miatt a tömegközlekedőkre is nagy hatással lenne. Tisztelettel: Kiss Péter