Közlekedés és biztonság

Jelzőlámpa

Kossuth Lajos utca OTP gyalogátkelőhely Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Jelzőlámpáról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A javaslat egy komplex Budapesti Közlekedési Központ Zrt. által indított, folyamatban lévő projekt, így a felvetést sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. A Tóth József utcától a Leányka utcáig tartó közmű- , út- és járdafelújítások lesznek a budafoki városközpontban, ily módon a Kossuth Lajos és a Mária Terézia utcákban is. Ezen felül megújul a villamos elágazástól a Városház téri végállomásig a villamos pálya, beleértve a megállókat is. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A budafoki OTPnél található gyalogátkelőhely jelzőlámpával történő felszerelése csökkentené a környéken kialakuló jelentős torlódásokat.