Közlekedés és biztonság

Jelzőlámpa – Gyerekek biztonságos közlekedése

Bartók Béla u, Párhuzamos utca kereszteződése Nagytétény

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Jelzőlámpa – Gyerekek biztonságos közlekedéséről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő terület nem tartozik az önkormányzat hatáskörébe, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal megvizsgáljuk a megvalósítás lehetőségét, felvesszük a kapcsolatot a Főváros képviselőivel. A BRK első és második szavazási körének lezárulta után a fővárosi illetékességű projektekről szimpátiaszavazást szervezünk, melynek eredményét eljuttatjuk a döntéshozókhoz, ezzel is alátámasztva a javaslatok lakossági támogatottságát. Ezen szavazás részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A környékbeli gyerkőcök az aluljárót használva tudnak eljutni az iskolába/óvodába/játszóterekre... Segítsünk nekik, hogy odaérjenek.... Nagyon-nagyon gyorsan haladnak az autósok, gyakran 120-140-es tempóval a megjelölt kereszteződésben...