Közösség

Ifjúsági Ház,Ifjú művészek stúdiója

Budatétény, Török Bálint u 19/b Budatétény

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata Képviselő-testületének szakbizottságai évente írnak ki pályázatot kerületi székhelyű civil szervezetek számára működési és programtámogatás kategóriában. A pályázati lehetőségek az alábbi helyen érhetőek el: https://budafokteteny.hu/ugyintezes/palyazatok                                                                                      Kérjük, kövessék figyelemmel a fenti honlapon a pályázati lehetőségeket. Bízunk benne, hogy indulnak majd a pályázatokon. Köszönjük, hogy tevékenységükkel további lehetőséget biztosítanak a szabadidő hasznos eltöltéséhez. Fentiek értelmében a pályázatukat, nem a részvételi költségvetés keretein belül kívánjuk kezelni.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Happy Dance Művészeti és Sport Egyesület 2000-ben alakult itt a kerületben.Eleinte bérelt helyiségékben tartottunk sportfoglalkozásokat, majd 2009 óta a saját házunk alsó szintjén alakítottunk ki cca 140 négyzetméteres helyiséget. Itt sportfoglalkozások zajlanak, elsősorban tánc, erősítő edzések, fiatalok tartásjavító foglalkozásai .Több országos bajnok nőtt fel az egyesületben.Szeretnénk a tevékenységet kibővíteni olyan, elsősorban hétvégi nyitott órákkal, ahol a sportoláson túl fiatalok társas játékkal, kvíz, játékokkal és kötetlen beszélgetésekkel , zenehallgatással ismerkedhetnének, esetleg párkapcsolatok is kialakulhatnak. Távlati célunk fiatal művészek számára stúdió bemutatkozási lehetőség biztosítása, esetleg több művészeti ág közös produkcióinak létrehozása. Régóta dédelgetett terv a nyári szabadtéri színpad létrehozása, amelyhez külső forrás lenne szükséges. A különböző programok egyidejű lebonyolítására a helyszín nem alkalmas, felújításra szoruló régi épület átalakításában szívesen vennénk részt tevőlegesen is, amelyet képzett szakemberekkel vállalnánk az üzemeltetést.