Környezet

Hulladékgyűjtő(k) a NATURA 2000-es terület mellé.

Erdődülő , ösvénybejárat (Memento parknál) Budatétény

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Hulladékgyűjtőkről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2020. január 16-án a hulladékgyűjtők kihelyezésre kerültek, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Kedves Pályázatot olvasók, Szeretnénk egy hulladékgyűjtőt az Erdődűlő Natura 2000-es területének bejáratához. -- Miért? - mert eláraszt a kutyaszar és az apró szemét (flakon, kutyakakis zacskó, papírhulladék) mindenkit, plusz "néha-néha" kirándulók is járnak erre elég nagy terheléssel, szóval hasznos lenne. A történet itt kezdődik. Jeleztük tél/tavasszal a budafok appon, aztán nyáron megint. Emailben, személyesen, Itt. Lényegében minden lehetséges fórumon. Aztán augusztusban az önkormányzat VÉGRE kiküldött valakit, akivel helyszíni szemlét tartottunk, megbeszéltük hova ne rakjunk, viszont azt is, hogy hova érdemes rakni. Úgy váltunk el, hogy kapok egy visszaigazoló emailt a helyszíni szemléről. Elvettünk 2 órát egymás életéből, eredménytelenül. Ezt az emailt azóta is várom. Azóta többször jeleztem Alpolgármester Úrnak, Polgármester Úrnak. Személyesen, facebook csoportban, utcafórumon, mindenhogyan. Kuka azóta sincs. Ígérgetés van. Kérdés: Mit kell tennem még (naiv civil lakosnak) hogy egy egyszerű szemetest kihelyezzenek? Remélem sikerül ezt a kis költségvetésű problémát megoldani és 1-2 db szemetest elhelyezni a környékre talán ezen a fórumon keresztül (VÉGRE) ----- Egész Erdődűlőn egy db szemetes van, az Elza utcai játszótéren az is civil kezdeményezés volt és ők is tartják karban. ------ NAGYON KÖSZÖNÖM