Környezet

Hárosi Lombkorona sétány

Hűros-szigeti ártéri-erdő és környéke Budatétény

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Hárosi Lombkorona sétány című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javasolt terület nem az önkormányzat tulajdonában áll, valamint kiemelt természetvédelmi terület, ezért ott sétány kialakítása nem lehetséges, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Több városban is található hasonló természetben található sétával egybekötött természetvédelmi terület látogató kilátóval egybekötött sétány. https://www.youtube.com/watch?v=D-FaYLros5k&fbclid=IwAR0TUGS7a3P_MLQC_L0wwbXnsMlZ0Hz3tq9XTxoDXZ8X7fF6qwgwinv68dM Igazából ez a megvalósítás több kategóriába is sorolható lenne. A természetvédelem és oktatás, ifjúság, környezet, örökség stb mind szerepet játszik. Tanösvénynek is kialakítható. A sétányon sétálva másképp látja a látogató a természetet. A Hunyadi szigetet összekötném a Háros-sziget ártéri-erdővel oly ,ódon, hogy keresztül menjen a Duna fölött és végig menjen a közte lévő kis szigeten is. Szerintem egyedülálló lenne, mert talán hosszú lenne. A táj és a Duna, állatvilág szépsége sokakat lenyűgözne.