Közlekedés és biztonság

Háros utca sebességszabalyozás, útburkolat csereseb

Háros utca Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Háros utca sebesség szabalyozásáról, útburkolat cseréjéről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A felvetés nem önkormányzati hatáskörbe tartozik, így sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani, azonban továbbítjuk az illetékes szervezet felé. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Szeretném, ha a Háros utca autós közlekedése és közlekedési morálja javulna, mert az utóbbi időben jelentősen megnövekedett az utca autós forgalma. Ennek érdekében a következő javaslataim lennének: - a jelentős sebesség túllépések ellen fix mérők kihelyezése - az utca útburkolat cseréje, különösen a Balatoni út - Hűség utca közti szakaszon - Háros utca - Gádor utca kereszteződés biztonságosabbá tétele: --> fényt kiadó STOP tábla kihelyezése, --> útburkolatba fényt kiadó jelzések elhelyezése, --> a kereszteződés bekamerázása - Háros utca - Nagytétényi út kereszteződésénél az útburkolati jelek újrafestése - az utcában közlekedő, sokszor feleslegesen egymást követő, teljesen üres autóbuszok menetrendjének felülvizsgálata