Közlekedés és biztonság

Háros utca rekonstrukciója és forgalomszabályozása

Háros utca Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Háros utca című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a felvetett probléma a szakasz tömegközlekedési érintettsége miatt nem az önkormányzat hatáskörébe tartozik, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal a javaslatot továbbítjuk az illetékes fővárosi hatóság felé.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Háros utca - nem csupán burkolatcserével megvalósuló - teljes rekonstrukciója, ahol szükséges, a hiányzó közművek és járdák elkészítésével, illetve a buszmegállók betonburkolattal történő ellátásával, valamint az utcában jelenleg is többször tapasztalható, részben jelentős sebesség túllépések visszaszorítására kb. 500 m-ként - állandóan működő - sebességmérő eszközök telepítésével.