Közlekedés és biztonság

Háros utca közlekedés rendezése

Háros utca Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Háros utca közlekedés rendezéséről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A forgalomtechnikával kapcsolatos javaslatok nem önkormányzati hatáskörbe tartoznak, hanem fővárosi hatáskörbe. Így a felvetést sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani, azonban annak fontosságával egyetértve, mindenképpen továbbítjuk az illetékeseknek.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A háros utca 12tonnás övezet. Ezt a Nagytétényi útnál tábla is jelzi. A Balatoni út felöl semmi. Korlátlanul száguldoznak a nagyobb földszállítók, kamionok, és a személyautók is. Sebességkorlátozás és annak betartatása is megoldásra vár. Nagyforgalmú és zajos főút lett, a gyalogosközlekedés veszélyes. Van ahol a járda 25-30 cm széles. A Dévény utcánál a gyalogosoknak egy közlekedési lámpát kellene telepíteni kb 50 méterre van az iskola és soha nem állnak meg az autósok hogy a zebránál várakozó gyalogosokat átengedjék. A szülők láthatósági mellényeket ragasztottak az oszlopokra de ezt sem veszik figyelembe. Nem engedik át a gyerekeket. Ezen a szakaszon soha nem mérnek sebességet. Megvalósítandó : Közlekedési lámpa kamerával megfigyelve, telepített sebességmérők és sebességhatár csökkentése. A súlyhatár fölötti járművek kitiltása, kamerás ellenőrzés kiépítés. (Büntetésekből hamar megtérülő beruházás)