Közlekedés és biztonság

Gyalogátkelő a Balatoni úton

Balatoni úton, a Kelenvölgyi utca és Karéj utca között Budatétény

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Gyalogátkelő a Balatoni úton című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a probléma megoldása nem önkormányzati hatáskörbe tartozik, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal az önkormányzat korábban megterveztette a saját forrásból, és az engedélyes kiviteli terveket átadta a főváros illetékes szervének. A Kenderike utcánál a jelzőlámpás gyalogátkelőhely létesítés terveit elkészíttettük, és megvalósításra átadtuk a Budapest Közút Zrt.-nek illetve a Fővárosi Önkormányzatnak.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Balatoni út megnövekedett forgalma miatt egyre nehezebben tudnak átkelni a gyalogosok. Csak az új körforgalom mellett van zebra. Innen senki sem megy el odáig, inkább vár és szalad, ha lehetősége van rá. Egy zebra talán a forgalmat is lassítaná, így a Kelenvölgyi utcából és a Karéj utcából könnyebben tudnának kihajtani az autósok. A leendő zebra mellett nagy forgalmú buszmegálló (Budafok benzinkút) is található, ahol távolsági buszok is megállnak.