Közlekedés és biztonság

Gondot okoz az utcán parkolás?

Az egész kerületben Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Gondot okoz az utcán a parkolás? c. javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: A képviselő testület megszavazta a garázsadó eltörlését, továbbá a Kerületi Építési Szabályzat kimondja, hogy a parkolást telken belül szükséges biztosítani, így a felvetést sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Jelenleg számtalan olyan utca van a kerületben, ahol gondot okoz az utcán parkoló autósor. Sajnos kerületunkben ráadásul adóval buntetik a garázs tulajdonosokat, ezáltal már az garázzsal újonnan épített házakat/lakásokat is. Ez semmiképp sem szerencsés és előre mutató, szemelőtt tartva hogy az autok száma folyamatosan emelkedik. Utcán parkolás helyett a garázsban parkolás ösztönzése., az "garázsadó" eltörlése, garázsepitések tamogatása, nagyban segitené a helyiek kozlekedeset/parkolását, az kis utcáktoól az egészen nagyokig.