Egészség

FreeBudafokBringa

Háros Vasútállomás Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A FreeBudafokBringáról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő ötlet keretösszege meghaladja a részvételi költségvetés által biztosított határokat, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Tisztelt Közösségre Kapcsolva Projekt Munkatársak! Az új Háros Vasútállomáson szerintem lenne elegendő hely az alábbi projekt megvalósítására. Az ötletem az lenne, hogy budafoki lakosoknak ,előzetes regisztráció alapján , telefonos alkalmazás segítségével, ingyenes kerékpár biztosítása pl. 6-12-24 órás időtartamra. Az alkalmazás mutatná a szabad kerékpárok számát és akár azt is ,mikor van elérhető szabad kerékpár. 10-15 db kerékpár vásárlásra lenne szükség és , mint a MOL BUBI kerékpár pontok vagy egy ( külföldi minta) egy konténer elhelyezése , ahol egy Önkéntes kiadja és visszaveszi a kerékpárt. Ennek az a hátránya, hogy nem lehet éjjel-nappal nyitva. Miért is ne lehetne Budafok az első budapesti kerület , amely a lakosainak ingyenes kerékpárt biztosít???