Közlekedés és biztonság

Forgalmi tükör létesítése

Aradi utca megálló (150, 101) Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Forgalmi tükör létesítése című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a probléma megoldása nem önkormányzati hatáskörbe tartozik, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal a javaslatot fontosnak tartjuk és továbbítjuk az illetékes fővárosi hatóság felé.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Az Aradi utca megállóhelynél beláthatatlan a kanyar, ha Kelenföld felől érkezve a Tőke utca vagy a Kápolna utca felé szeretnénk tovább menni. Gyermekekkel, babakocsival mindig "izgalmas" itt közlekedni- A Csiperke utcába torkolló Tőke utcánál lehetne egy domború tükör (zebrát nehéz lenne kialakítani), ez biztonságosabbá tenné az átkelést.