Közlekedés és biztonság

Erdődűlő integrálása a kerületbe, közlekedés biztonságosabbá tétele

Erdődűlő Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Erdődűlő integrálása a kerületbe, közlekedés biztonságosabbá tétele című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a probléma megoldása nem önkormányzati hatáskörbe tartozik, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal az önkormányzat korábban megterveztette a saját forrásból, és az engedélyes kiviteli terveket átadta a főváros illetékes szervének. A jelzőlámpás gyalogátkelőhely létesítés terveit elkészíttettük, és megvalósításra átadtuk a Budapest Közút Zrt.-nek illetve a Fővárosi Önkormányzatnak.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Tegyünk együtt Erdődűlőért! A választási ígéretekben szerepelt, hogy biztonságosabbá teszik az itt élők életét. Tervek vannak de semmi sem valósult meg eddig. Jelenleg csúcsforgalomban nem lehet kikanyarodni a főútra. Gyalogos átkelő a mai napig nem épült csak a tervekről hallani. Gyerekek és idős emberek a sötétben futkároznak át az főúton. Jelenleg ez ÉLETVESZÉLYES! Ez a került rész ettől többet érdemel. Egy érzékelős forgalmi jelzőlámpa is sokat segíteni akár, hogy biztonsággal kilehessen kanyarodni. A kikapcsolódni vágyók ide járnak a gyönyörű Kamaraerdőbe sétálni, pihenni így ez nem csak az itt élőknek jelent gondot hanem bárkinek aki erre jár. A főút teljesen elválasztja a kerület vérkeringéséből ezt a részt. Könnyítsük meg a mindennapokat. Legyünk többen az ügyért tegyünk Erdődűlőért és az itt pihenni vágyókért!