Közlekedés és biztonság

Elsőbbséget a villamos sínekről lehajtónak.

Vöröskúti határsor Ady Endre Út kereszteződése Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Elsőbbséget a villamos sínekről lehajtónak javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: javaslata nem kerületi hatáskörbe tartozik, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Egyúttal továbbítjuk az illetékes intézmény (Budapest Közút) részére.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Aki a Horogszegi Határsor felől halad át a, Rózsavölgyben található vasúti átjárón az Ady Endre Út felé, elsőbbséget kell adnia a jobbról érkező Vöröskúti határsor utcából érkezők részére. Ide javasolnék, egy elsőbbség adás kötelező táblát, határsor útra. Evvel tovább csökkentve a lakó pihenő övezeten keresztül hajtók számát.