Egészség

Egészségmegóvás

Káldor A. Rendelőintézet Budafok
default image

Nem szavazható

 

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Az egészségmegóvás című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a Szakrendelő betegelőjegyzési rendszere 2019. második felére a kor elvárásainak megfelelően online alapúvá vált. A szakszemélyzet rendelkezésre állásának biztosítására – a nem lokális szakemberhiány figyelembe vételével – nem csupán a toborzási tevékenységet szélesítettük ki, hanem pályakezdők bevonzására pályázati rendszert működtetünk, illetve  a pályára vonzás érdekében és a pályaelhagyás megelőzésére ösztönző juttatási rendszert dolgoztunk ki az egészségügyi szférában. Ez a két utóbbi intézkedés jelentős anyagi ráfordítást igényel a kerület költségvetéséből, amelyet ezután is onnan kívánunk biztosítani, hiszen ennek a többlet juttatásnak a rendelkezésre állása nem múlhat azon, elegendő számú szavazatot kap e a részvételi költségvetés keretein belül.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Káldor A. rendelő orvos hiányának, beteg előjegyzésének javítása