Környezet

Dél Buda Dunapart központ

Dunapart Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Dél Buda Duna-part központ c. javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslat nem önkormányzati illetékességbe tartozik, így sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. Továbbítjuk az illetékesek felé, valamint a BRK első és második szavazási körének lezárulta után a fővárosi illetékességű projektekről szimpátiaszavazást szervezünk, melynek eredményét eljuttatjuk a döntéshozókhoz, ezzel is alátámasztva a javaslatok lakossági támogatottságát. Ezen szavazás részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk. 

 

Ne feledje, a BRK keretén belül szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A duna partja egyik legértékesebb része kerületünknek. Kevés kerület rendelkezik átalakítható folyóparttal. Akik rendelkeznek vele már hasznosítják. A belváros felől haladva bővíthetnék, egy olyan rendezett folyópart lehetne, mint ahogy most a létesített parkkal. Egy hosszan elnyúló látnivalókat, közösségi tereket jelentő fejlesztéssel szinte az összes lakosnak élményt nyújtó részt lehetne kialakítani. (Lágymányosi öböl példaértékű fejlesztés)