Környezet

csapadékvíz-elvezető hálózat kiépítése

Nagytétény kertvárosi részein. Nagytétény

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Csapadékvíz-elvezető hálózat kiépítéséről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: kevés kivétellel az igazán problémás helyeken a csapadékvíz elvezetési rendszer építése és fenntartása/üzemeltetése a Főváros hatáskörébe tartozik, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Az Önkormányzat üzemeltetésébe tartozó 80 km rendszert karbantartják munkatársaink. A felvetett problémát mihamarabb eljuttatjuk a fővárosi illetékeshez.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Tisztelt hölgyem/uram Több mint 1 éve költöztünk Nagytéténybe,előtte Budafokon éltünk albérletben. Ahogy ideköltöztünk feltűnt,hogy a csapadék víz elvezetése nem megfelelő. Nagy eső után telkeken,hömpölyög a víz. Az árkok nem megfelelőek,sehova nem tudd folyni a víz benne. Ahogy a képen is látható, az esővíz nem tud hova elfolyni. Üdvözlettel: Lázár Attila