Digitális város

Buszmegállók fejlesztése bkk futár kijelzővel

Buszmegállók Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Buszmegállók fejlesztése BKK futár kijelzővel c. javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A felvetés nem önkormányzati hatáskörbe tartozik, így sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani, azonban továbbítjuk az illetékes Budapesti Közlekedési Központ Zrt. felé.  

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

BKK Futár kijelzők kihelyezését támogatnám, úgy mint a városház téren, a lépcsős utcánál és a leányka utcánál. Leghasznosabb a leányka utcai megállóban lenne a Nagytétény felé haladó oldalon, mivel általános iskola illetve gimnázium is van a környéken, ez naponta több száz diákot jelent. Ezen kívül az új Növény utcai megállóban is rendkívül hasznos lenne!