Közlekedés és biztonság

Buszjárat a Háros utcában

Budafok Jégvirág utca -Háros utca- Nagytétényi út-Campona között. Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Buszjárat a Háros utcában javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: javaslata nem kerületi hatáskörbe tartozik, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Egyúttal továbbítjuk az illetékes intézmény (Budapesti Közlekedési Központ) részére.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Háros utcában szükség lenne egy olyan buszjáratra ami összekötné az utat a Nagytétényi úttal. Ezen a részen Budafokon nincs csak kis üzlet, az is fogytán, de a Nagytétényi úton nyílt Aldi, Rossmann amit csak kocsival lehet könnyen megközelíteni vagy átszállással. A buszjárat a hegyről megkönnyítené a Klauzál ház és a Campona megközelítését is . A Jégvirág utca és a Campona között kellene kialakítani a járatot, mert jelenleg visszafelé kell utazni a kb.Városház térig és átszállni egy másik buszra ami arrafelé tart. Ezt nyilván az Önkormányzat nem tudja megvalósítani, de az igényt gondolom tudja továbbítani a BKK felé.