Egészség

Budafoki Tüdőszűrő-Tüdőgyógyászati Szakrendelő

Budafok városközpont Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Budafoki Tüdőszűrő-Tüdőgyógyászati Szakrendelőről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: Átérezzük a jelzett nehézségeket, amelyek megoldására sajnálatosan nincs közvetlen eszközünk, ugyanis a Tüdőgondozó a XI. kerületi önkormányzat fenntartásában működik, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. A jelzett problémát azonban mihamarabb jelezzük az Újbudai városvezetésnek.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A szakrendelő egy emeletes épület.Itt van a z orvosok rendelője.A tüdőbeteg emberek-miután nincs lift,igen nehezen tudnak felmenni a rendelőkbe.Lift épitését kérjük.