Közösség

Budafoki Szomszédok Piac befedése

Budafok Szomszédok Piac Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Budafoki Szomszédok Piac befedéséről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: önkormányzatunk új piacot épített a megjelölt területre, amely Építészeti Nívódíjban részesült, lefedésre az épület szerkezete miatt nem alkalmas. Továbbá a projekt keretösszege meghaladja a részvételi költségvetés által biztosított határokat, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Budafok Szomszédok Piac teteje nyitott. Ez gondott okoz az ott dolgozó illetve vásárló személyeknek. Nyáron besüt a nap, forróság, az árú készlet tönkre megy, az ott dolgozó személyek nehezen viselik a hőt és a szembe napsütést. A vásárlóknak is kényelmetlen. Télen megfagy az árú, fagyban dolgoznak a piaci alkalmazottak. Vásárlóknak is kellemetlen, beesik az eső és a hó, huzat van! Nővelni lehetne az eladó teret, nem kellene az árúsoknak harcolni az eladó helyért. A pályázat egyéni, de ismerem az ott dolgozók véleményét és a vásárlókét is. Mindenki támogatja az ötletet. Javaslom a piac befedését !!!!!