Egészség

Budafoki MozgásTÉR

Kossuth Lajos u. - Mihalik Sándor u. Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Budafoki MozgásTérről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: A javasolt helyszín mérete – a kiegészítő helyiségek (pl. öltözők, vizes blokkok stb.)  figyelembevételével – nem elég erre a funkcióra, valamint a becsült költség jelentősen meghaladja a rendelkezésre álló keretösszeget, így a felvetést sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Adjunk mozgásteret Budafok belvárosában a 22. kerület mozogni, sportolni vágyó lakóinak; azoknak, akik fittebben és egészségesebben szeretnének élni! A Budafoki MozgásTÉR a Kossuth Lajos utca és a Mihalik Sándor utca kereszteződésében található üres telken épülne fel. Az utcaképet ízlésesen, stílusában illeszkedően kiegészítő modern, fedett épület olyan közösségi tér lenne, amely egy nagyobb és néhány kisebb sportolásra alkalmas teremnek adna helyet. Délelőttönként a kerület leginkább helyhiánnyal küzdő iskolái használhatnák ki ezt a sportolási lehetőséget. A MozgásTÉR így sok száz kerületi kisgyermek testnevelés óráinak megvalósítását támogatná. Délután és hétvégéken pedig számtalan program indítható a bérelhető termekben. Helyet kaphatnak jóga vagy pilátesz foglalkozások, gyógytorna, tánc, különböző küzdősport edzések, stb. A kiváló közlekedésnek köszönhetően (vasútállomás, villamos végállomás, buszok) szélesebb közönség számára is elérhetőek lennének a MozgásTÉR nyújtotta programok. Adjunk több mozgásteret! /Az ötlet alkotója és névadója: Rákosné Varga Edit/