Környezet

Budafok RÓZSAvölgye

Rózsavölgy Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Rózsavölgy legyen Budafok RÓZSAvölgye! javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: javaslata nem kerületi hatáskörbe tartozik, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Egyúttal továbbítjuk az illetékes intézmény részére.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Rózsavölgy legyen Budafok RÓZSAvölgye! Tegyünk azért, hogy nívós környezetet alakítsunk ki ! Ehhez szükséges a helyszínt ismerő , környezetbarát szemlélet, melyet nem az íróasztal mellett, hanem a lakosság és a civil szervezetek bevonásával, azok figyelembe vételével lehet megszerezni. Mindenkinek a maga posztján sürgetni, inspirálni kell a Főpolgármesteri Hivatalt a meghatározó patakrendezés befejezésére, illetve tenni a környezet nívósabbá tételét a Polgármesteri Hivatal közreműködésével. Addig is borítsuk be rózsákkal a völgyet!