Közlekedés és biztonság

Budafok központ vasúti aluljáró: átkelés száraz lábbal esőzések után is!

Budafok központ Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A  Budafok központ vasúti aluljáró: átkelés száraz lábbal esőzések után is! című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a felvetett probléma nem az önkormányzat hatáskörébe tartozik, ezért  a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal a probléma ismert az önkormányzat előtt, folyamatosan keressük a megoldását, illetve a javaslatot továbbítjuk az illetékes fővárosi hatóság felé.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Budafok központ vasúti aluljárója a nagyobb esőzések után annyira beázik, hogy az utasok nem tudnak száraz lábbal átkelni a peronokhoz, illetve kimenni az aluljáróból, a mély pocsolyák miatt. Ha a vízelvezetést nem lehet megoldani, lépőkövek vagy egy keskeny, a peronokhoz vezető lépcsőkhöz illeszkedő gyalogosjárda oldhatná meg a problémát.