Környezet

Budafok identitásával iöszhangban lévő városkép

Budafok Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Budafok identitásával összhangban lévő városkép szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő ötlet keretösszege meghaladja a részvételi költségvetés által biztosított határokat, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Budafok kitűnhetne a bor/pezsgőkészítés és ezzel kapcsolatos pincékkel a többi városrésztől. Azonban ehhez a képhez nem illik a sok felsővezeték. Szinte mindenhonnan látható, amikor a kerületbe érünk. Gyár kerület hatását kelti. Mellette ez miatt hasznosítatlan területek értékesek lehetnének a kerületnek. Bár nem megvalósítható 100millió Ft-ból, akár lépésenként , szakaszokban az általa felszabadult területek árából lehetne egy jövő infrastruktúrája építésébe fogni. Ez által Budafok valóban egy természethez közel álló kertváros képét mutatná, mely hű a bor kerületéhez.