Közlekedés és biztonság

Budafok felsőváros utcáinak forgalomszabályozása

Budafok felsőváros Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Budafok felsőváros utcáinak forgalomszabályozásáról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A forgalomtechnikával kapcsolatos javaslatok nem önkormányzati hatáskörbe tartoznak, hanem fővárosi hatáskörbe. Így a felvetést sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Háros és Arany János utcák által bezárt területen, a 6,0 m illetve annál kisebb szélességű utcák tekintetében, a jelenleg közlekedő buszjáratok útvonalával összhangban, átfogó "egyirányúsítási koncepció" kidolgozása és végrehajtása. A felsővárosi bölcsődék, óvodák, iskolák, orvosi rendelők, és egyéb közintézmények környezetében a szabaddá váló sávokban parkolóhelyek kialakítása, és adott esetben az intézmények előtt haladó, kétirányú utakon (pl. Gádor ált. isk.) megállási tilalom bevezetése, a közösségi közlekedés akadályoztatásának megszűntetésére.