Környezet

Bauer Rita

1221 Arany János utca és környéke Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Több kutyaszemetes kihelyezésére vonatkozó javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy jelenleg 280 db parki szemetes és 48 db kutyapiszok gyűjtő található a kerületben, illetve az FKF üzemeltet további hulladékgyűjtőket. Köszönjük a felvetést, számunkra is kiemelten fontos téma a köztisztaság, a felvetett probléma kapcsán a lakóközösséggel egyeztetett pontos helymegjelölést várunk (pl. térképen felvázolva, a Rózsakerti lakótelepen is így lett több hulladékgyűjtő), ezért felvetésén nem tudjuk a BRK keretén belül szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Az Arany János utcában és környékén kutyapiszokgyűjtő kukák felszerelésére tennék javaslatot. A környéken nincs ilyen jellegű szemetes, a kutyapiszkot csak az utcai szemetesbe tudják a kutyások bedobni. Köszönjük, ha megfontolják a telepítés lehetőségét.