Közlekedés és biztonság

Az útburkolat és a járda felújítása a Bartók Béla úton

A Bartók Béla út Párhuzamos utca és 7-es út közötti szakasza Nagytétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Az útburkolat és a járda felújítása a Bartók Béla úton című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a probléma megoldása nem önkormányzati hatáskörbe tartozik, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal a javaslatot továbbítjuk az illetékes fővárosi hatóság felé.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Bartók Béla út teljes útburkolat cseréje a párhuzamos és a 7-és út között. Beleértve az egyébként végig csak egyik oldalon kiépített járda felújítását is. Főleg a párhuzamos út felőli szakasz a legrosszabb, óriási úthibák nehezítik meg a közlekedést. Emellett a Bartók Béla út felől érkező, párhuzamos útra forduló gépjárműveknek és a zebrán áthaladó gyalogosoknak a belógó és egyre nagyobb növényzet miatt veszélyes az áthaladás, ezt is orvosolni kellene. A Dukát utcánál pedig elkelne egy zebra, ami egyébként közel-távol sehol nincs ezen a szakaszon. Indokolt lenne, mert a buszmegálló gyalogos forgalmának nagy része a túloldalról, a Dukát utca felől érkezik. A megállótól pár méterre a veszélyesen keskeny járda közepéről pedig a villanyoszlop áthelyezése lenne szükséges. A Török utcai buszmegálló és a Török utca között szintén járhatatlan a járda.