Közösség

Az időseket és gyerekeket összehozó napközi

Idősek otthona, kozossegi haz, vagy iskola Budatétény

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Az időseket és gyerekeket összehozó napközi című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy nincsen az Önkormányzat fenntartásában bentlakásos idősgondozó intézmény, ahol az Ön által javasolt program ebben a formában megvalósulhatna. Tájékoztatjuk mindazonáltal, hogy a kerületi Szociális Szolgálat Idősek Klubjai és az Egyesített Óvoda egyes tagintézményei nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással. Időszakosan közös programokat szerveznek.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Iskolásoknak nyíljon napközi egy idősek otthona falai között! Azért, hogy az idős emberek magukra találjanak, az iskolasok pedig tanulhassanak toluk/veluk a közös foglalkozásokon.