Környezet

A tiszta kerületért

A teljes kerület Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A tiszta kerületért című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy jelenleg 280 db parki szemetes és 48 db kutyapiszok található a kerületben, illetve az FKF további hulladékgyűjtőket üzemeltet. Köszönjük a felvetést, számunkra is kiemelten fontos téma a köztisztaság, de a felvetését hatásköri konfliktus miatt nem tudjuk a BRK keretében szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Nagyon szemetes a kerület Sok hulladékgyűjtőt kellene kihelyezni és gondoskodni gyakori és rendszeres ürítésükről. Jelenleg a buszmegállóknál van hulladékgyűjtő, de kevés, és nem ürítik elég gyakran. Sok az eldobott cigaretta csikk. Talán büntetni is kellene a szemetelőket. New Yorkban ez vezetett eredményre