Egészség

1./ Pancsoló medence kisgyerekenek 2./ Gyerekeknek “járgány” kölcsönzés

Az új dunaparti aktív parkban Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A 1./  Pancsoló medence kisgyerekenek valamint a 2./ Gyerekeknek “járgány” kölcsönzésről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő ötletek keretösszege meghaladja a részvételi költségvetés által biztosított határokat, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Két javaslatom van, mindkettő a gyerekek és fiatalok szabadidős programjainak bővítését szolgálná. Az egyik egy pancsoló medence (Kerületünk nagyon szegény strandolási lehetőségekben de általában dél Buda) lenne ami az egyre elviselhetetlenebb nyári hőségben a gyerekek számára kellemes felüdülés lenne. Különösen, de nem csak a lakótelepi gyerekek számára akiknek nincs lehetőségük kerti medence felállítására. Angliában láttam ilyen pancsolókat. Ezek kb. 20 méter átmérőjű kőr alakú medencék, a közepe felé mélyülnek de ott sem mélyebbek 30 cm-nél. A második javaslatom a "járgánykölcsönző" volna. Amikor az unokáimmal meglátogattuk az új Duna parti közösségi aktív parkot jutott eszembe, hogy nem hoztuk le a bringákat. De nem is tudtam volna mert az én kis Toyotámba nem fér már be a 8 és 9 éves unokáim bringája. DE nem csak róluk van szó. A kicsiknek a futóbicikli vagy egyéb gyerekjárgányokról is. Arra gondoltam, hogy hiányzik onnan egy járgánykölcsönző ami izgalmasabbá tehetné a gyerekek de akár a szülők ott eltöltött idejét. Persze nem biztos, hogy ezt az önkormányzatnak kell fenntartania lehetne egy ilyen kölcsönzőt bérbe adni. Ennek üzemeltetési formáján el lehet gondolkodni , biztosan lenne rá vállalkozó. Megpróbálok fotót keresni és később csatolom ha találok megfelelőt.